Egyéb tevékenységek
A ZRt. integrációs tevékenysége az állattenyésztés kivételével valamennyi vertikumban jelen van. Magántulajdonú földek bérlése, bérművelés, vetőmag – előállítás, szemestermény vásárlás, gazdabolti szolgáltatás, erdészeti tevékenységek  jelentik a vállalat ilyen irányú tevékenységét. A ZRt. ezeken a  területeken kezdeményez gazdasági együttműködéseket, illetve vállalja a teljeskörű szolgáltatás megszervezését.

A szolgáltató üzem tevékenysége a ZRt. fejlesztési, beruházási célkitűzéseinek megvalósítását szolgálja. Célja az alaptevékenységek időbeni és térbeni kiszolgálása olcsón, időben és jó minőségben, továbbá a kapacitás kihasználásának növelése érdekében külső megrendelésre is vállal munkavégzést.

A DPMG Zrt. eredményes gazdálkodása a vidék -nem éppen kedvező- adottságainak hasznosításán, a folyamatos megújulás képességén, a megfelelő technológiák alkalmazásán alapszik. Sikerei, eredményei köszönhetőek a szerteágazó technikai fejlesztések mellett kialakított szervezeti, ágazati struktúrának, mely a korábban működtetett területi irányítási rendszert váltotta fel, elősegítve ezzel a hatékony, ésszerűbb, jövedelmezőbb gazdálkodást. A mai kor követelményeinek megfelelő agrikultúra jellemzői a korszerű gazdálkodás, a magasabb termésátlagok, a jó minőség és a partneri, vevői elégedettség. Ennek szellemében elmondható, hogy a Társaság ezen paraméterek maximális figyelembevételével - a hagyományok tiszteletben tartása mellett - valósítja meg elképzeléseit, terveit.

A Társaság alapvető célkitűzése továbbra is a jövedelem termelőképesség javítása és a
piaci körülmények változásához való igazodás feltételeinek megteremtése, a pénzügyileg finanszírozható, tartósan jövedelmező gazdálkodás fenntartása.

 
Minden jog fenntartva. © 2009 DPMG - Dél-Pest Megyei Mezőgazdasági Zrt. • Vissza a kezdőoldalra | Elérhetőségünk